Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

INFINITY TELECOM SRL, in continuare “Societatea” sau “INFINITY TELECOM” detine si administreaza pagina web: ww.infinitytelecom.ro prin care Societatea
prezinta informatii despre serviciile furnizate si o serie de informatii diverse, avand drept scop promovarea serviciilor.

Utilizarea paginii web implica acceptarea neconditionata a termenilor si conditiilor mai jos aratate. Serviciile furnizate prin intermediul paginii web se adreseaza persoanelor peste 18 ani sau minorilor cu varsta intre 14-18 ani care au acordul parintilor pentru vizitarea paginii web.

Pagina web este administrat in exclusivitate de catre INFINITY TELECOM SRL. Pentru utilizare este necesar sa cititi si sa acceptati aceste conditii si termeni in totalitate. Vizitarea in continuare a paginii web presupune ca sunteti de acord cu aceste conditii si termeni.

INFINITY TELECOM isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si Conditiile. Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat aceste Termenii si Conditiile in totalitate. In cazul in care nu acceptati Termenii si Conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acesta pagina web.

Intregul continut afisat pe pagina web (imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi) este proprietatea exclusiva a INFINITY TELECOM si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare.

Continutul paginii web: www.infinitytelecom.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor INFINITY TELECOM

Responsabilitate INFINITY TELECOM Societatea nu este în nici un fel raspunzator pentru pierderile (directe sau indirecte), pierderea unor ocazii sau oportunitati de afaceri sau pentru beneficiile nerealizate, de catre Utilizator sau de catre tertii cu care Utilizatorul se afla în orice raporturi juridice, ca urmare a nefunctionarii sau a functionarii necorespunzatoare a paginii web sau a altor pagini de web aflate in legatura cu acesta. Legaturile respective reprezinta o facilitate acordata Utilizatorilor, INFINITY TELECOM neavand un control asupra functionalitatii paginilor web respective, asupra continutului, serviciilor si produselor prezentate in acele pagini web.

De asemenea INFINITY TELECOM nu poate fi raspunzatoare pentru orice actiune desfasurata de catre utilizatori in baza informatiilor publicate pe pagina de web. Informatiile si materialele sunt publicate pe pagina de web exclusiv in scop informativ si nu reprezinta o oferta ferma de a contracta, negenerand in sarcina INFINITY TELECOM nici o obligatie contractuala.

Utilizatorii paginii web care doresc servicii oferite de Societate, trebuie sa ceara informatii telefonic sau prin e-mail in vederea informarii complete asupra disponibilitatii serviciilor

Date personale 
Utilizatorii care furnizeaza catre INFINITY TELECOM date cu caracter personal prin intermediul vizitarii paginii web, beneficiza de toate drepturile si sunt tinute de toate obligatiile prevazute de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date: respectiv dreptul de acces si interventie la acestea, de opozitie cu privire la prelucrarea acestora, de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa justitiei.

Legea aplicabila
Prin vizitarea paginii web, Utilizatorul este de acord ca orice disputa cu privire la utilizarea sa fie guvernata in conformitate cu legile Romaniei iar nivelul de jurisdictie este reprezentat de catre instantele de drept comun competente din Romania. Pagina web poate fi accesat de pe intreg teritoriul Romaniei cat si din afara Romaniei; accesarea sa din afara Romaniei este responsabilitatea exclusiva a Utilizatorului.

Contact
Pentru orice informatii referitoare la pagina web utilizatorii pot contacta telefonic la nr 021 780 88 05 sau prin e-mail la adresa [email protected] ori in scris prin intermediul serviciilor postale sau de curierat la adresa: Bd-ul Iuliu Maniu nr 7, Corp A, Scara A, Parter, Sector 6, Bucuresti.

IN CAZUL IN CARE NU AGREATI CONDITIILE SI TERMENII MAI-SUS ARATATE VA RUGAM SA NU FOLOSITI ACEASTA PAGINA WEB SI SA-O INCHIDETI DE INDATA

Support